sábado, 31 de marzo de 2012

Feu-vos-ho mirar (Capítol I: el triple doble ansiós)

Després de setmanes de molta feina, aquí estic fent una nova entrada al blog i així treure-li una mica la pols.

A partir d'ara i de tant en tant, escriuré capítols del "Feu-vos-ho mirar", on pretenc explicar/ensenyar coses de l'ACB o la NBA que m'han sobtat, o bé, que són gracioses.

En aquest primer capítol parlaré sobre el triple doble ansiós.
Per aconseguir un triple doble en un partit de bàsquet has de aconseguir xifres dobles (més de 10) en 3 aspectes del joc, com ara: punts, rebots, assistències, taps.
Realment, són unes xifres bastant escandaloses que només poden fer uns quants privilegiats cada X temps.

Doncs bé, ara vull mostrar 3 casos de jugadors que volien fer un triple doble i els hi faltava quelcom per arribar a les dobles xifres en algún aspecte del joc.

1. JaVale McGee:

consultlmc.com
JaVale és considerat un dels jugadors més rucs de la NBA (cosa que no treu que sigui un bon jugador) i a vegades sembla que el cervell no li funcioni massa bé (ja li dedicaré una entrada per a ell solet).
Doncs bé, l'any passat McGee estava fent un partidàs contra Chicago Bulls i havia aconseguit dobles xifres en rebots i taps, però necessitava anotar un parell de punts per arribar a la desena. Doncs bé, McGee, desesperat, va anar a per els punts que li faltaven.

Vídeo:


Al final va poder encistellar els dos punts que faltaven, però de manera estrepitosa.

2. Andray Blatche 
nbajunky.com

Aquest personatge va coincidir amb McGee als Wizards i també en va fer una que passarà a la història.
Andray buscava el seu primer triple doble i faltava que agafés un rebot més, ho va intentar de totes i l'últim minut del partit va ser el seu minut de glòria.

Vídeo:


Com podeu comprovar no té pèrdua aquest vídeo, més sabent que finalment no va aconseguir el triple doble.

3. Ricky Davis
nba.com
Aquest va ser el pioner del triple doble ansiós, quan el partit ja estava totalment decidit, el bo d'en Ricky (que diria en Robi) va tirar a la seva pròpia cistella per agafar el seu 10è rebot, que era el que faltava per aconseguir el triple doble.

Vídeo:


I fins aquí el primer capítol de "Feu-vos-ho mirar".
Continuarà...



A.

No hay comentarios:

Publicar un comentario