viernes, 16 de marzo de 2012

What a pitty!

No sóc un gran aficionat de la NBA, segueixo els resultats cada X temps i m'intento assebentar de tot el que passa, però no és un dels meus interessos principals.


Ara bé, ahir va succeïr una cosa que m'ha pujat la mosca al nas. 
Era l'últim dia en el que es podien fer traspassos a l'NBA i tothom estava pendent de què feia Dwight Howard. Howard no es mourà d'Orlando, però si que ho farà un jugador que a mi sempre m'ha fet gràcia, el senyor Derek Fisher, que ha estat traspassat a Houston Rockets per un jugador interior "desconegut" (Jordan Hill).


FONT: donotmixwithalcohol.tumblr.com 


Aquest home porta des del 1996 jugant a la NBA i ha jugat als Lakers 13 de les 16 temporades de les quals ha disputat, sempre se l'ha vist involucrat per l'equip, lluitant totes les pilotes i ha salvat un munt de partits en els últims instants. No parlo de l'any 2002, parlo sense anar més lluny de partits com un que van guanyar als Clippers l'any passat amb una cistella seva sobre la botzina, un partit de Play-Off (més concretament era un partit de les finals de conferència) contra Orlando Magic fa un parell de temporades.


Ara, Fisher ja està vell i com a base titular potser cometia més errors del compte, no anotava amb facilitat i no feia jugar massa a l'equip (aquest any té un promig de 5.9 punts i 3.3 assistències). 
D'aquí podem deduir que el bo d'en Derek potser ja no era el base ideal per a un equip que aspira/preten aspirar al títol.


Per altra banda, el seu company d'equip i base suplent Steve Blake, tampoc té uns números dignes per ser un base suplent (5.7 punts i 3.5 assistències) així que els Lakers han decidit fitxar un base nou: Ramon Sessions.
Un  base més jove però que mai ha estat en un equip amb aspiracions. Aquest és un jugador que ha fet uns números bons (ronda els 12 punts i les 6 assistències) en equips mediocres (amb tot el meu respecte cap als Cleveland Cavaliers i Milwaukee Bucks) on podia tenir molta estona la pilota a les seves mans.  


De tota aquesta informació plantejo una sèrie de preguntes:
1- Fisher no serviria com a base suplent? Ho faria pitjor que Steve Blake?
2- Ramon Sessions tindrà l'encert de Fisher en els finals de partit?
3- Deixarà Kobe Bryant a Ramon Sessions aclaparar tanta estona la pilota?


Jo crec que els Lakers no han encertat traspassant a Fisher, de fet, ho he trobat un gest lleig per part de la franquícia.




A.

No hay comentarios:

Publicar un comentario